Art Shop

Bijna wekelijks ga ik op pad in de natuur met mijn camera. Dicht bij huis, elders in Nederland en ik probeer minimaal eens per jaar naar het buitenland te gaan. Een groot deel van de foto’s die ik dan maak, zijn te koop als wall art. Hoewel het enorm veel foto’s zijn, vind ik ze namelijk te mooi om niet te delen. Via Werk aan de Muur zijn mijn foto’s te koop op veel verschillende materialen en formaten. Bijvoorbeeld als foto op behang, een mooie print voor aan de muur of misschien wel als akoestisch paneel met foto, je vindt het hier allemaal. Ook foto’s van mijn reizen vind je in de shop terug. 

Mijn Art Shop is onderverdeeld in verschillende albums, waar je een divers aanbod vind van verschillende soorten fotografie én bestemmingen. Elke foto die je hierop kunt vinden staat dicht bij mij, elke foto heeft een verhaal. 

Ben je op zoek naar iets specifieks dat niet in mijn shop staat? Dan kun je natuurlijk altijd even vragen of ik toch zoiets in mijn portfolio heb óf voor je kan maken. Niet al mijn foto’s staan in de shop, omdat het er simpelweg heel erg veel zijn. Regelmatig worden nieuwe foto’s toegevoegd dus hou het zeker in de gaten!

Hieronder zie je een greep uit een aantal albums in mijn Art Shop. 

Alle foto’s zijn in 14 verschillende materialen en heel veel formaten te verkrijgen. Wil je eerst weten hoe de fotoprint in jouw huis staat? Je kunt met de app jouw ruimte scannen en ziet dan direct de gekozen foto aan de muur. Handig toch? Zo weet je zeker dat je de juiste foto op het juiste materiaal én in de juiste afmetingen bestelt. 

Bekijk het complete aanbod op Werk aan de Muur.

Wildlife

In het album wildlife vind je voornamelijk foto’s van verschillende hertachtigen, zoals reeën, damherten en Amerikaanse hertensoorten. Maar ook Schotse Hooglanders, bisons en andere dieren zoals eekhoorns, insecten en vogels. 

Natuur

In het album natuur vind je een collectie foto’s uit veel van de landen die ik heb bezocht. Van zonsondergang en zonsopkomsten, bergen, watervallen, dieren en prachtige luchten. Van de Verenigde Staten tot Slovenië, Hawaii, Canada, IJsland en natuurlijk ook ons mooie Nederland. 

Scroll naar boven