Familie fotoshoot Noordwijk

Een tijdje geleden reed ik naar Noordwijk voor een gezinsfotoshoot met een gezellige familie. Vlakbij hun woonplaats ligt het prachtige Leeuwenhorstbos, waar zij hun gezinsshoot helemaal voor zich zagen. Op een mooie zonnige dag was het dus tijd om de cameratas in te pakken en richting Noordwijk te rijden. 

Het Leeuwenhorstbos is een prachtig kleinschalig bos, tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. Met een aantal mooie waterpartijen, waaronder de prachtige Spiegelvijver en authentieke bruggetjes. Niet te druk maar een schitterende omgeving. Perfect dus voor een fotoshoot met het gezin, ook omdat alles op loopafstand is en dus makkelijk te bereiken met jonge kinderen. 

Eenmaal kennisgemaakt was de sfeer erg gezellig en ook de zoon had er zin in. De ouders kwamen ook gezellig even langs voor een paar mooie foto’s samen. Met alle aandacht voor elkaar merkte ook deze familie dat een fotoshoot méér is dan alleen dat. 

Een goede manier om zo een familieshoot te combineren en natuurlijk ook te genieten van de tijd met elkaar! Tijdens de gezinsfotoshoot draait het immers om jullie gezin en jullie liefde voor elkaar. Ik voel me elke keer weer bevoorrecht om dat te mogen vastleggen. Dat is precies wat voor mij het vak van fotograaf zo mooi maakt! 

Wil jij nou ook een fotoshoot met je gezin? Neem dan gerust eens contact met me op! Hoewel mijn vaste werkgebied omgeving Goeree-Overflakkee en Voorne Putten is, is het voor mij geen enkel probleem om naar een andere locatie te rijden voor julie fotoshoot.

Contactformulier fotografie

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar boven