Familie fotoshoot strand Ouddorp

Eén van de drukste weekenden in Ouddorp: het weekend van Concert at Sea. Op deze zonnige zaterdag ontmoette ik een leuke, warme familie op het strand in Ouddorp. Vanwege hun huwelijksjubileum wilden zij graag nieuwe foto’s van de familie. Zeker met de kleinkinderen die zo snel opgroeien, is het fijn om regelmatig een nieuwe serie foto’s te laten maken. Zo kun je altijd even terug gaan naar de tijd waarin ze nog zo klein waren of je juist verwonderen aan hoe groot ze inmiddels alweer zijn. 

Tijdens de fotoshoot is het vrij rustig op het strand. Erg fijn natuurlijk, want dan kunnen we alle tijd en ruimte nemen die we nodig hebben. Het voordeel van het strand van Ouddorp is dat het zo enorm is en er altijd wel plekken zijn die rustig zijn. Zowel als fotograaf als privé kom ik graag op het Ouddorpse strand. De perfecte plekken voor een fotoshoot op het strand weet ik dan ook precies te vinden. 

De duinen van Ouddorp horen tot de mooiste van heel Nederland. Toch in elk geval voor een fotoshoot. Niet voor niets is dit één van de redenen dat veel mensen hier vakantie komen vieren. Nadat we op het strand een serie foto’s hebben gemaakt, lopen we dus even de duinen in. Het helmgras en de hoogteverschillen geven een heerlijke sfeer aan de fotoshoot én het geeft de kids de gelegenheid om eens even lekker te ravotten. Tijdens een fotoshoot is het mijn doel om iedereen zich op zijn of haar gemak te laten voelen, zeker kinderen. Die vinden vaak al snel dat het te lang duurt, dus daar hou ik natuurlijk rekening mee. 

Maar ook als jij je niet helemaal zeker voelt voor de camera, zorg ik dat je je kunt ontspannen. Ik help je met hoe je kunt gaan staan of zitten, maar het belangrijkste is altijd dat jij je op je gemak voelt. Dan zul je zien dat je minstens net zo fotogeniek bent als een ander! 

Zoals ik van dit leuke gezin te horen kreeg: 
“Zelfs mijn man vond het een heel relaxte shoot, dus dat is toch wel een groot compliment!”

Eerlijk is eerlijk: dat is toch het belangrijkste dat een fotoshoot als relaxt ervaren wordt!
Zo genieten jullie optimaal van de tijd samen, die zo kostbaar is. 

Wil je ook wel zo’n fotoshoot van je gezin of familie op het strand in Ouddorp? Omdat je hier in de buurt woont en het net zo’n fijne plek vindt als ik. Of juist omdat je hier op vakantie bent en mooie herinneringen wilt vastleggen. Neem dan snel contact met me op, zodat we jullie fotoshoot op het strand van Ouddorp snel kunnen inplannen. 

Contactformulier fotografie

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar boven