Bruidsfotografie

JA! Ik wil!

Jullie gaan trouwen! Wat een mooie manier om jullie liefde voor elkaar te bezegelen en elkaar het ja-woord te geven. Een bijzondere dag waar ook veel voorbereiding voor nodig is. Een datum, locatie, bloemen, uitnodigingen, misschien wel een DJ of band en natuurlijk een fotograaf.

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk professioneel vastgelegd hebben, als een mooie warme herinnering voor later. Met een uitgebreide fotoreportage met daarin de waardevolle momenten die jullie op deze dag met al jullie gasten hebben beleefd.

Met tientallen bruiloften in ruim 15 jaar kunnen jullie vertrouwen op een ervaren bruidsfotograaf. Zo genieten jullie volop van deze bijzondere dag, en worden alle speciale momenten vastgelegd als blijvende herinnering. 

Enorm bedankt voor de zeer uitgebreide reportage! We zijn heel erg blij met het resultaat, zoveel foto's vanuit de fotoshoot met zoveel afwisseling, de één nog mooier dan de andere.  We kregen ook heel veel leuke reacties van daggasten, die vonden dat we zo'n leuke, enthousiaste fotografe hadden 😉  Wij en de gasten vonden ook de preview op de avond zelf geweldig, zo konden we alvast een beeld krijgen van de shoot! 

Jullie mooiste dag

Eindelijk is het zover! Misschien heb je jaren op het aanzoek gewacht en nu is het moment daar: jullie kunnen de bruiloft gaan plannen. Waarschijnlijk heb je al borden vol inspiratie op Pinterest gemaakt of staat je Instagram feed vol met jurken, foto-ideeën, locaties, decoratie en nog veel meer. Zie je al helemaal voor je hoe de trouwdag moet verlopen? 

Natuurlijk wil je dan ook dat jullie mooiste dag precies zo wordt vastgelegd: puur en echt. Dat je de emoties die jullie (en de gasten!) voelen, terug ziet in de beelden. Die kleine, intieme momentjes, even een knipoog of een lieve glimlach. Maar ook de details waar je zoveel aandacht aan hebt besteed in de voorbereidingen voor jullie dag. Kortom: je hebt een bruidsfotograaf nodig met oog voor detail, die overal is terwijl je het niet eens in de gaten hebt. 

Een trouwreportage is méér dan een fotomoment van jullie samen. Het is het verhaal van jullie trouwdag, gevangen in beelden. Of je er nu voor kiest om de hele dag van A tot Z vast te leggen of juist alleen de ceremonie, de keuze is aan jullie. Bekijk zeker even mijn portfolio en de voorbeeld reportage, zodat je een idee krijgt wat je kunt verwachten als je voor mij kiest als bruidsfotograaf. Je zult zien dat mijn stijl spontaan, natuurlijk en tijdloos is. Geen stijve poses maar beelden van jullie, zoals jullie zijn. Natuurlijk help ik je om je op je gemak te voelen. Door jullie kleine opdrachten te geven, zul je zien dat je vooral van elkaar geniet waardoor ik jullie liefde voor elkaar kan vastleggen. Want dat is immers waar de trouwdag voor bedoeld is. 

Super bedankt!! De foto's zijn zo mooi! We zijn er heel erg blij mee, je hebt echt super werk afgeleverd!

Zijn wij een match?

Een bruidsfotograaf kies je niet zomaar. Je wilt natuurlijk eerst weten of mijn stijl van fotografie bij jullie past maar ook of wij een match hebben. Ik loop tenslotte de hele dag met je mee. Je beleeft jullie trouwdag immers maar één keer en dan is het belangrijk dat de foto’s voldoen aan je verwachtingen. Hieronder zie je een greep uit mijn portfolio. Tijdens een kennismakingsgesprek laat ik je graag voorbeeld trouwalbums zien, zodat je een nog beter beeld krijgt. 

We zeiden het eerder al maar we willen nog een keer zeggen dat we heel erg blij zijn met het eindresultaat van onze trouwreportage! 

Trouwreportage op maat

Jullie bruiloft is uniek, zoals geen enkele bruiloft hetzelfde is. En dat maakt bruidsfotografie juist zo’n mooi vak. Want hoe verschillend elke trouwdag ook is, elke bruidsreportage moet perfect zijn. 

Omdat elke bruiloft anders is, werk ik dan ook altijd met maatwerk offertes. Zo is de investering helemaal afgestemd op jullie wensen. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een pre-wedding shoot, een upgrade naar één van de luxe album varianten, albums voor jullie ouders of getuigen of een preview op de avond van de bruiloft zelf? In overleg is bijna alles mogelijk. Via het formulier onderaan de pagina kun je een vrijblijvende kennismaking en prijsopgave aanvragen. 

Ik kijk er naar uit om de dag van jullie dromen vast te leggen 📸💞

Contactformulier bruidsfotografie

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar boven