Bruidsfotografie

JA! Ik wil!

Jullie gaan trouwen! Wat een mooie manier om jullie liefde voor elkaar te bezegelen en elkaar het ja-woord te geven. Een bijzondere dag waar ook veel voorbereiding voor nodig is. Een datum, locatie, bloemen, uitnodigingen, misschien wel een DJ of band en natuurlijk een fotograaf.

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk vastgelegd hebben, als een mooie warme herinnering voor later. Met een uitgebreide fotoreportage met daarin de waardevolle momenten die jullie op deze dag met al jullie gasten hebben beleefd.

Met tientallen bruiloften in ruim 15 jaar kunnen jullie vertrouwen op een ervaren bruidsfotograaf. Zo genieten jullie volop van deze bijzondere dag, en worden alle speciale momenten vastgelegd als blijvende herinnering. 

 

Mijn werkwijze

Natuurlijk is het belangrijk dat de fotografie van jullie bruiloft past bij de wensen. Daarom vertel ik graag wat mijn werkwijze is, zodat jullie weten wat je kunt verwachten en of dit bij jullie past.

Alles begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen jullie welke wensen jullie hebben, de (voorlopige) indeling van de dag én ontdekken we meteen of we een klik hebben. Voor een mooi resultaat is het namelijk belangrijk dat jullie je op je gemak voelen.
Ook bespreken we de fotografie pakketten en de uitbreidingen waarmee jullie bruidsfotografie maatwerk wordt. Na het gesprek ontvangen jullie van mij de offerte.

Geven jullie mij de opdracht en jullie vertrouwen, dan plannen we de loveshoot of pre-weddingshoot in. Deze is vooral bedoeld om vertrouwd te raken met elkaar en met de camera. Bruidsparen geven aan dat dit een ontzettend waardevol moment is, omdat ze op de trouwdag veel relaxter voor de camera staan. Je weet dan immers wat je kunt verwachten.

Een aantal weken voor jullie trouwdag (video)bellen we om de hele dag nog eens door te nemen. Het gebeurt regelmatig dat de planning nog iets wijzigt of kan ik jullie nog tips geven voor het regelen van bepaalde zaken. Vergeet ook zeker niet om mijn gegevens aan de ceremoniemeester door te geven (en vice versa), want misschien is er nog wel een verrassing voor jullie gepland!
In de week voor de bruiloft lopen we alles nog een laatste keer door, zodat we alle puntjes op de i hebben gezet.

Dan is de dag aangebroken: jullie trouwdag waarop ik de bruidsfotografie mag verzorgen.
Op de afgesproken tijd en plek ontmoeten we elkaar en start de bruidsreportage. Zorg vooral dat je van deze dag geniet, want uit ervaring weet ik dat het écht voorbij vliegt!

Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je binnen 3 dagen of 1 week een preview van de trouwdag. Zo kunnen jullie vast nagenieten en natuurlijk de foto’s delen met vrienden en familie.

Nadat de reportage gereed is, ontvangen jullie deze in een digitale galerij. Jullie kunnen dan aangeven welke foto’s jullie favoriet zijn en welke niet in het album terug hoeven te komen.

Vervolgens maak ik het ontwerp voor het album, waarvan jullie natuurlijk een preview te zien krijgen voor ik deze bestel. Aanpassingen kunnen dan worden doorgegeven waarna ik het definitieve ontwerp met jullie deel. En dan is het wachten op de levering van het album!

Portfolio

Een bruidsfotograaf kies je niet zomaar. Je wilt natuurlijk eerst weten of mijn stijl van fotografie bij jullie past. Je beleeft jullie trouwdag immers maar één keer en dan is het belangrijk dat de foto’s voldoen aan je verwachtingen. Bekijk hieronder mijn portfolio.

Trouwreportage op maat

Jullie bruiloft is uniek, zoals geen enkele bruiloft hetzelfde is. En dat maakt bruidsfotografie juist zo’n mooi vak. Want hoe verschillend elke trouwdag ook is, elke bruidsreportage moet perfect zijn. 

Omdat elke bruiloft anders is, werk ik dan ook altijd met maatwerk offertes. Zo is de investering helemaal afgestemd op jullie wensen. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een upgrade naar één van de luxe album varianten, albums voor jullie ouders of getuigen of een preview op de avond van de bruiloft zelf? In overleg is bijna alles mogelijk. Via het formulier onderaan de pagina kun je een vrijblijvende kennismaking en prijsopgave aanvragen. 

Ik kijk er naar uit om de dag van jullie dromen vast te leggen 📸💞

Previous
Next

Contactformulier bruidsfotografie

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar boven