Fotoshoots

Jouw mooiste momenten, alleen of met je dierbaren. Herinneringen voor het leven. Die wil je vastleggen en tastbaar maken. Zo kun je altijd aan die momenten terugdenken. 

Als fotograaf is het mijn passie om jouw schoonheid en liefde voor jezelf, je partner, vrienden of familie vast te leggen. Want ja! Iedereen heeft zijn eigen, unieke schoonheid! Ook jij! En als je denkt dat je niet fotogeniek bent: iedereen is fotogeniek. Mijn doel is om jou gerust te stellen, op je gemak te laten zijn. Zodat je kunt zijn wie je bent. Want dan krijg je mooie, natuurlijke en spontane foto’s als eindresultaat. Een fotoserie om trots op te zijn.

Als gezin of stel is een fotoshoot een mooie kans om even oprecht van elkaar te genieten in het moment. Op een mooie locatie die bij jullie past. Natuur, strand of juist omringd door architectuur. Met het natuurlijke licht van buiten creëer ik een sfeer die tijdloos is.

Wil je graag even me-time, alle aandacht voor jou? Portret fotoshoots zijn één van mijn specialiteiten. Natuurlijk help ik je om te poseren, zodat jij straks een prachtige serie foto’s hebt om mee te pronken. Want dat verdien je.

Ook voor het vastleggen van je zwangerschap en newborn fotoshoots ben je bij mij aan het juiste adres. 
Boek vandaag nog een fotoshoot en laat mij jullie momenten vastleggen als blijvende herinnering. Waar wacht je nog op? Capture your moment!

 

Portfolio

Om een indruk te krijgen van mijn fotografie stijl, zie je hieronder een kleine greep uit mijn portfolio. Natuurlijke belichting en de liefde voor elkaar is de rode draad die je telkens weer terug ziet komen. Wil je ook een fotoshoot boeken, van je gezin, familie, vriendengroep, jou zelf of met je partner? Neem dan zeker even contact op. Dat kan via telefoon, e-mail of via onderstaand formulier. 

Ben je als bedrijf op zoek naar een fotograaf voor een zakelijke beeldbank, brochure of social media? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. 
Bel of mail me gerust om je wensen en verwachtingen te bespreken, dan ontvang je zo snel mogelijk een offerte op maat. 

Een fotoshoot voor elke gelegenheid

Natuurlijk zijn er veel redenen te bedenken waarom je een fotoshoot zou willen doen. Bijvoorbeeld omdat jezelf of familie een huwelijksjubileum te vieren hebt. Veel van de familie fotoshoots die ik doe, zijn ter ere van een 12,5, 25 of zelfs 40 jarig huwelijk. Op dat moment is de hele familie bij elkaar én in feeststemming. De perfecte gelegenheid natuurlijk om mooie moment voor altijd vast te leggen. 

Maar ook wanneer je een bepaald aantal jaar samen bent, gewoon omdat de kinderen zo snel groeien of juist omdat je een topprestatie hebt geleverd. Zoveel redenen om het moment te willen vangen om nooit meer te vergeten. 

Hoe tof is het als je zo’n fotoshoot dan cadeau kunt geven? Met een cadeaubon van Louise Poortvliet Fotografie doe je precies dat. De cadeaubon is te krijgen voor elk gewenst bedrag vanaf € 15,- óf voor een volledige fotoshoot. 

Dus wacht niet langer en geeft die portretserie, loveshoot of gezins/familiefoto cadeau. Want een fotoshoot bij Louise Poortvliet Fotografie is méér dan een verzameling mooie plaatjes: het is een beleving waar je prachtige, tastbare herinneringen aan overhoudt. 

Contactformulier fotografie

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar boven