Breng jullie liefde in beeld met een loveshoot

Jullie zijn misschien nog niet zo lang samen, of juist al een hele tijd. Ongetwijfeld heb je al een behoorlijk aantal selfie’s gemaakt van jullie twee. Maar hebben jullie ook professionele foto’s waaruit jullie liefde voor elkaar straalt? Of er nu een speciale gelegenheid te vieren is, zoals valentijnsdag, de een jubileum, de verjaardag van je geliefde of gewoon omdat jullie zo gek op elkaar zijn: er is altijd een reden om een loveshoot te doen! Want hoe leuk is het als je mooie foto’s hebt van jullie samen waar jullie liefde vanaf straalt💕

 

Loveshoot als beleving

Welke reden je ook bedenkt voor een loveshoot, het belangrijkste is dat jullie liefde voor elkaar er vanaf spat. Een loveshoot is dan ook méér dan een mooie fotoserie: het is een beleving op zich. Een mooie locatie die bij jullie past, even een moment dat helemaal om jullie draait en om niemand anders. Waar jullie samen zijn en genieten van het moment en vooral van elkaar. Met natuurlijk een serie mooie, liefdevolle foto’s om nog eens lekker bij weg te zwijmelen. Het gaat niet alleen om de beelden, het is een intiem moment. Een moment van jullie samen. Vastgelegd door een professioneel fotograaf.

Puur en spontaan

Verwacht geen stijve, formele beelden. De stijl van Louise Poortvliet Fotografie is vooral spontaan en echt. Jullie liefde, zoals het is. Uniek, net als jullie. Vastgelegd in een natuurlijke en tijdloze stijl. Geen ongemakkelijke poses. Maar gewoon zoals jullie zijn. In een omgeving die bij jullie past. Of dat nou het strand is, de duinen, bos of juist liever in de stad. Het belangrijkste is dat jullie je er op jullie gemak voelen. Want dat zie je terug in de foto’s.

Een loveshoot draait om het vastleggen van de liefde die tussen jullie bloeit: een tedere blik, een speels lachje of een innige omhelzing. Het resultaat? Beelden die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die ook jullie emoties en verbondenheid weerspiegelen – een tastbare herinnering aan jullie liefde. Puur en spontaan.

Zo bereid je je voor op de loveshoot

Hoe moet je je nu voorbereiden op een loveshoot? Als je nog nooit eerder een fotosessie hebt gedaan, of je voor het eerst een loveshoot doet, is het goed om met een paar dingen rekening te houden voor het mooiste resultaat.

 1. Locatie
  Kies een locatie waar je je op je gemak voelt. Van het Mildenburgbos in Oostvoorne tot het strand van Ouddorp, de duinen van Stellendam of de Brouwersdam, pittoresk Goedereede of Hellevoetsluis of juist liever het bos van Voornes Duin, Burgh-Haamstede of zelfs Oostkapelle. Kies je favoriete locatie in overleg met je fotograaf. Deze kent de mooiste plekken voor loveshoots.

 2. Kies je fotograaf
  Bij de keuze van je fotograaf is het belangrijk erop te letten of de stijl past bij jullie verwachtingen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je een klik voelt. Spreekt de website en het portfolio je aan? Dan is de volgende stap om te ontdekken of je een klik voelt met de fotograaf. Het makkelijkste ontdek je dat tijdens een telefoongesprek.

 3. Seizoen en tijd
  Een loveshoot in de lente heeft een andere sfeer dan in de herfst, zomer of winter. Bepaal welk seizoen jullie favoriet is en kies vervolgens het tijdstip van de dag. In de zomer is het licht midden op de dag bijvoorbeeld erg hard, terwijl het avondlicht juist heel romantisch is.
  Elk seizoen is mooi, dus geef vooral aan welke sfeer je graag in de foto’s terugziet en je fotograaf zal je hierin adviseren.

 4. Kies de kleding
  Stem de kleding die jullie dragen op elkaar af. Dat betekent niet dat jullie exact dezelfde kleurcombinaties moeten dragen (mag natuurlijk wel!) maar zoek wel naar kleuren die goed bij elkaar passen. Stem de kleding ook af op de locatie, zodat het een mooi geheel vormt. Maar het belangrijkste: kies kleding waar je je comfortabel en mooi in voelt.

 5. Neem iets persoonlijks mee
  Laat jullie liefde nog meer spreken door persoonlijke items mee te nemen. Dit kan van alles zijn, van een boek dat belangrijk voor jullie is tot een muziekinstrument. Persoonlijke items maken jullie foto’s nog intiemer.

Klaar om jullie liefde vast te leggen?

Zijn jullie er klaar voor om jullie liefde door mij te laten vastleggen? Boek vandaag nog een loveshoot bij Louise Poortvliet Fotografie en laat jullie liefdesverhaal schitteren in tijdloze beelden. Elk moment samen verdient het om vereeuwigd te worden, en ik sta klaar om jullie unieke connectie in beelden te vangen. Liever eerst even kennismaken? Bel me dan gerust!

loveshoot stellendam

Contactformulier loveshoot

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar boven