About me

Knalroze was hij, mijn eerste eigen camera. Met een rolletje, die ik na de vakantie zelf liet ontwikkelen. Mijn passie voor fotografie zat er al vroeg in. Nadat mijn ouders telkens misgrepen als ze de fotocamera wilden pakken (spoiler: daarmee was ik weer eens aan het fotograferen), werd het tijd dat ik er zelf eentje zou hebben. Wist ik meteen wat ik voor mijn verjaardag wilde vragen.

De eerste shoot en bruiloft

De knalroze camera heeft inmiddels al een aantal opvolgers gehad. Toen ik 17 jaar geleden mijn eerste spiegelreflexcamera kocht wist ik dat fotografie mijn grootste passie is. Oefenen, ontdekken en nog meer oefenen tot ik alle knoppen en instellingen onder de knie had. Ging best snel ook, want ik had een doel! De eerste fotoshoot vond al snel plaats en ook de eerste bruiloft liet niet heel lang op zich wachten. Ik denk dat ik zenuwachtiger was dan het bruidspaar!

Inmiddels zijn de zenuwen verdwenen maar een beetje gezonde spanning blijft. Dat is maar goed ook, want dan ben ik op mijn best. En eerlijk: als jij gaat trouwen of een fotoshoot boekt, neem je dan genoegen met een fotograaf die niet op haar best is? Nee toch! 

Dat ik na 17 jaar nog steeds zo ontzettend blij word van het fotograferen van bruiloften, gezinnen en koppels komt natuurlijk ook helemaal door jullie! De mooie momenten tijdens een trouwdag, de blikken en onderlinge grapjes bij een loveshoot en de liefde en het geluk bij een gezins-, zwangerschap- of newbornshoot maakt mijn werk als fotograaf de mooiste job die er is. Alle mooie, lieve reacties nadat de foto’s zijn ontvangen brengen altijd weer een grote glimlach op mijn gezicht.

Elke dag ben ik dankbaar dat ik deze mooie momenten met jullie mag delen en ze voor jullie mag vastleggen. Zodat als je later de foto’s terugkijkt je weer helemaal teruggaat naar dit moment. 

Naast de fotoshoots en bruiloften ga ik al jarenlang vaak op pad in de natuur. Heerlijk in de buitenlucht, op pad met de camera en verliefd worden op natuurfotografie. Tja, die camera krijg je niet zomaar uit mijn handen! Nog steeds trek ik er een paar keer per week op uit, natuurlijk gaat dan de camera mee. De vraag of ik anderen nou eens wilde uitleggen hoe je zulke foto’s maakt en waar je die maakt, leidde tot talloze privé trainingen. Inmiddels zijn daarom ook de workshops en photowalks toegevoegd, en met succes! Mijn enthousiasme en kennis over fotografie én natuur deel ik graag, zodat ook anderen hiervan kunnen genieten. Want fotografie, dat is het mooiste vak én de leukste hobby als je ’t mij vraagt!

Jouw bruiloft of fotoshoot boeken?

Ben je op zoek naar een fotograaf op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Voorne-Putten of daarbuiten? I’m your girl! 

Ik vind het super leuk om kennis met je te maken, dus bel me gerust of stuur me een appje, mailtje of een berichtje via het contactformulier. Ook als je meer info wilt over de fotografie op jullie bruiloft of een fotoshoot, laat het me weten. Ik vertel je er graag meer over! 

Scroll naar boven