Picture-perfect love: jouw dag, jouw verhaal, vastgelegd door een ervaren trouwfotograaf!

Gefeliciteerd, lovebirds! De zoektocht naar de perfecte trouwfotograaf voor jullie liefdesverhaal is begonnen, en ik sta te popelen om jullie dag in beeld te brengen met passie, ervaring en natuurlijk veel energie.

Vertrouw op 15 jaar ervaring in bruiloften

Het vastleggen van je bruiloft laat je niet zomaar door iemand doen. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat jullie trouwdag professioneel wordt vastgelegd. Met meer dan 15 jaar ervaring in bruidsfotografie, is Louise Poortvliet een expert op het gebied van trouwfotografie. Jullie kunnen rekenen op een professional die de ins en outs van deze speciale dag begrijpt en elk detail met zorg en toewijding vastlegt. Mijn ervaring is jullie garantie voor prachtige trouwfoto’s waar je jaren later nog steeds met plezier naar terugkijkt.

Magische momenten in Nederland, België, en daarbuiten

Of jullie nu plannen hebben voor een betoverende bruiloft in Nederland, België, of zelfs daarbuiten: ik sta paraat om jullie liefdesverhaal vast te leggen, waar het ook mag plaatsvinden. De liefde kent geen grenzen, en mijn camera ook niet. Samen creëren we herinneringen die de wereld over kunnen reizen. Zodat jullie altijd een prachtige reportage hebben 

Journalistieke en tijdloze stijl voor jullie betekenisvolle herinneringen

Mijn stijl als trouwfotograaf is zowel journalistiek als tijdloos. Ik blijf discreet op de achtergrond, met een scherp oog voor de meest bijzondere momenten en details die jullie verhaal vertellen. Elk moment van jullie bruiloft, van de emotionele plechtigheid tot de eerste blik en alles daartussenin, wordt vastgelegd op een manier die de tijd trotseert.

Een preview binnen een week en een trouwalbum als tastbare herinnering

Als ervaren fotograaf begrijp ik dat jullie ongeduldig zijn om jullie prachtige momenten te zien en opnieuw te beleven. Daarom ontvangen jullie binnen een week na de bruiloft een preview van de foto’s. Bovendien is een hoogwaardig trouwalbum standaard inbegrepen in mijn fotografiepakket. Zo hebben jullie altijd een tastbare herinnering van topkwaliteit om terug te kijken op de mooiste dag van jullie leven.

Pre-Weddingshoot als kennismaking

Om jullie op je gemak te stellen, bied ik elk bruidspaar een pre-weddingshoot of loveshoot aan als unieke kennismaking. Zo wennen jullie aan mij en aan de camera en weten jullie precies wat jullie kunnen verwachten op de grote dag. Als fotograaf én voormalig ceremoniemeester deel ik handige tips om jullie trouwdag soepel te laten verlopen. Meer over mijn werkwijze en natuurlijk mijn portfolio vind je hier.

Kies voor een ervaren trouwfotograaf die niet alleen jullie momenten vastlegt, maar deze ook omtovert tot blijvende herinneringen vol liefde en emotie. Laat ons samen de magie creëren die jullie trouwdag onvergetelijk maakt, waar dan ook ter wereld! 📸💖

Contactformulier

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar boven