Privé training fotografie

Een uitgebreide training voor jezelf of een klein gezelschap. Of juist een leuk groepsuitje voor een groep vrienden of collega’s. Een privé training fotografie wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en niveau. 

Begin je bij de basis: hoe kom je van de automatische stand af? Of ben je al verder en wil je graag een training die dieper ingaat op fotografie of fotobewerking? 

De privétraining wordt in overleg met jou samengesteld, zodat we jouw fotografie naar een hoger niveau kunnen tillen.


Fotografietraining op maat

Leren fotograferen is een leuke groepsactiviteit. Bijvoorbeeld met een vriendengroep of als personeelsuitje. Zo combineer je een gezellige activiteit met jullie hobby.

Ook wanneer je alleen of met bijvoorbeeld een vriend of vriendin een training wilt volgen is dat natuurlijk mogelijk. Dan is er alle tijd om één op één de theorie door te nemen en uitgebreid te oefenen. We bespreken eerst wat jullie van de training verwachten en waar je de training wilt laten plaatsvinden. Elke locatie in Nederland of België is mogelijk in overleg. 

Op basis van je wensen doe ik een voorstel en kunnen we aan de slag. 

Direct aan de slag

Ook bij de privé training zorgen we dat je met mooie foto’s naar huis gaat. We passen de geleerde techniek direct toe. Door jouw nieuwe kennis meteen in de praktijk te brengen, leer je namelijk veel sneller.

De privétraining is altijd op maat gemaakt. Ook andere, bestaande workshops kunnen als privétraining gegeven worden. Bijvoorbeeld omdat de datum beter uitkomt, je een bepaalde locatie in gedachten hebt of alleen of met een eigen groepje de workshop wilt volgen. 

Heb je na de training behoefte aan extra begeleiding? Bijvoorbeeld om na een tijdje je gemaakte foto’s nog eens te bespreken of als je later alsnog een vraag hebt. Dan kun je natuurlijk ook gewoon bij mij terecht met je vragen.  En wie weet zelfs een vervolgtraining. 

Vul in onderstaand formulier jouw voorkeursdatum, niveau, locatie en duur of wensen in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte. 

Aanvraagformulier Privé training fotografie

Vul in onderstaand formulier zo volledig mogelijk jouw wensen en je contactgegevens in. Dan neem ik snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven