Workshop Basis Fotografie (online)

Ben je overweldigd door de mogelijkheden van je camera en al die bijzondere foto’s die je op Instagram en Facebook voorbij ziet komen? Hoewel je denkt dat dat misschien onmogelijk te evenaren is, heb je toch op een bepaald moment gedacht dat je meer uit je foto’s wilde halen. Je hebt een camera gekocht waar je de instellingen handmatig kunt regelen. Een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een hoger segment compact camera. Ook jij kunt hier méér uithalen dan je nu op de automatische stand doet! 

Tijdens deze training je in je eigen tempo hoe je van die automatische stand af komt én wat alle instellingen nou eigenlijk betekenen. 

Ontdek de fotograaf in jezelf!

 

Online workshop basis Fotografie

Hoewel steeds meer mensen fotograferen met hun mobieltje, wordt ook de waarde van een camera die je zelf kunt instellen steeds meer gezien. Want uiteindelijk kun je hiermee kwalitatief altijd betere foto’s maken. 

Op de automatische stand komt dat niet altijd zo naar voren maar als je eenmaal ontdekt hoe je de instellingen kunt gebruiken én combineren, heb je goud in handen. Dat die letters op het instelwieltje nogal overweldigend zijn als je niet weet wat ze betekenen, dat is duidelijk. Precies dat leer je in deze online cursus Basis Fotografie. 

Diafragma, sluitertijd, ISO: deze instellingen hebben een grote invloed op elkaar. Tijdens de basiscursus fotografie leer je hoe je hiermee kunt werken en zo tot betere resultaten komt.

Tijdens de workshop basis fotografie leer je wat de verschillende instellingen op de camera betekenen en wat het effect is wanneer deze worden aangepast. Maar dat niet alleen: tijdens de workshop leer je ook zaken als perspectief en compositie. Want niet alleen je instellingen zijn belangrijk, er komt meer kijken bij het maken van een mooie foto.

Direct aan de slag

Het voordeel van een online training Basis Fotografie is, dat je jouw theorieboek snel in huis hebt. Je kunt dus direct aan de slag én de praktijk toepassing in jouw favoriete omgeving, zoals een natuurgebied in de buurt of misschien wel in de stad waar je woont. 

Het voordeel van persoonlijke begeleiding hoef je tijdens deze online fotografie cursus niet te missen. Je kunt gedurende 6 maanden jouw vragen stellen via e-mail, telefoon of Whatsapp. Zo profiteer ook jij van alle voordelen van de training Basis Fotografie. 

De workshop

Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een betaalverzoek. Als jouw betaling bevestigd is, ontvang je de theorie als PDF en kun je direct aan de slag. Hierbij kun je de training in jouw eigen tempo doen én kun je oefenen in jouw eigen omgeving.

In het theorieboek worden de instellingen van je camera uitgelegd en leer je hoe je een compositie opbouwt. Je zult merken: hoe meer je oefent, hoe mooier het resultaat wordt!

Kosten: € 45,00

Aanmeldformulier Basis Fotografie (online)

Meld je aan voor de workshop Basis Fotografie (online) door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt zo snel mogelijk een definitieve bevestiging.

Scroll naar boven