Workshop - Herfst & paddenstoelen fotografie

introtext

lastig fotograferen in het bos

herfst is de tijd voor paddenstoelen. groot en klein
Ook andere details: mos, mist, spinnenwebben, kastanjes, dennenappels, paddenstoelen en dauwdruppels: de herfst is hét seizoen bij uitstek om met de camera het bos in te gaan. Maar hoe leg je al deze dingen nu mooi vast? Meld je aan voor de workshop Herfst & paddenstoelen fotografie en leer hoe je de herfstsfeer vastlegt in jouw foto’s.

 

 

Paddenstoelen fotograferen

placeholder

quote

Tijdens de training leer je […]

 

Een macrolens is niet perse nodig, we gaan aan de slag met de lens of lenzen die je hebt. Een kitlens, groothoek of juist een telelens zijn ook perfect voor het fotograferen van paddenstoelen en herfsttaferelen.

Bos, boslanen, paddenstoelen, mist, herfstkleuren, mossen en als de omstandigheden meewerken zelfs zonneharpen

Kop 2

placeholder

 

Tijdens de workshop wandelen we door het bos op zoek naar paddenstoelen en typische herfstplaatjes. Je leert hoe je moet kijken als fotograaf en natuurlijk help ik je bij het instellen van je camera. 

Omdat paddenstoelen en andere interessante onderwerpen laag bij de grond groeien, zullen we regelmatig een laag standpunt opzoeken. Het is dus slim om niet je beste kleding aan te trekken en eventueel een plastic (vuilnis)zak mee te nemen om op te kunnen zitten of liggen. Zo blijft je kleding droog.

Hoewel paddenstoelen zich uitstekend lenen voor macrofotografie, is het niet nodig om een macrolens te hebben. Juist ook met andere lenzen of met de vaste lens van je camera kun je prachtige foto’s maken. 

macro lens niet perse nodig juist ook met andere lenzen leer je hoe je kunt fotograferen in bos, donkere omstandigheden.

statief kan maar bijv rijstzak/beanbag oid

De workshop

 

De workshop gaat door bij 4 personen. Maximaal kunnen 6 personen deelnemen. Wordt er regen of harde wind opgegeven voor het moment van de workshop? Dan wordt deze verzet naar een latere datum. Dit hoor je de dag van te voren. 

Is de workshop op de datum van jouw voorkeur vol of zijn er niet meer genoeg plaatsen vrij? Laat het me dan even weten per mail of via het aanmeldformulier, zodat ik je op de reservelijst kan zetten. Mochten er afmeldingen zijn, dan kun je alsnog meedoen.

 

Praktische info

Duur: 2 uur
Locatie: Oostvoorne
Kosten: € 65,00 p.p.*
Parkeren: gratis

Beschikbare data

 

Aanmeldformulier Workshop Paddenstoelen fotografie

Meld je aan voor de workshop Paddenstoelen fotografie door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt zo snel mogelijk een definitieve bevestiging.

Scroll naar boven