Workshop - Smartphone fotografie

Fotografeer je regelmatig met je mobiele telefoon, maar vallen de resultaten toch vaak tegen? De camera’s op mobiele telefoons worden steeds beter. Hoewel je soms prachtige foto’s voorbij ziet komen die met een mobiel zijn gemaakt, zijn jouw foto’s maar gewoontjes. Wil je jouw skills naar een hoger niveau tillen en óók die knallers van foto’s maken?

Of je nu graag buiten wandelt, toffe foto’s van de (klein)kinderen of je huisdier wilt maken of juist voor macrofotografie gaat, met je mobiel is het allemaal binnen handbereik. Je hoeft alleen maar te weten hoe je dit resultaat ook kunt bereiken. Hoe leuk zou het zijn om zélf van die mooie foto’s te kunnen maken? Gewoon met je mobiel!

Fotograferen als een pro, gewoon met je smartphone

Mobiele telefoons krijgen steeds betere camera’s. Soms zie je misschien foto’s voorbij komen waarvan je niet gelooft dat ze met een smartphone zijn gemaakt. Jij kunt dit ook! Wil je leren hoe? Tijdens de workshop Fotograferen met je mobiel vertel ik je hoe ook jij prachtige foto’s kunt leren maken!

En dat zonder dat je een dure camera hoeft aan te schaffen. Want dat kan altijd nog, toch?

De beste camera is degene die je bij je hebt; en dat is vaak je mobiele telefoon

Heb ik dan een hypermoderne telefoon nodig?

Nee hoor, de workshop is voor alle mobiele telefoons waar een camera op zit. Natuurlijk heeft de nieuwste iPhone of Samsung misschien meer mogelijkheden, maar de workshop is geschikt voor elke mobiele telefoon met camera. Het maken van mooie foto’s hangt namelijk niet alleen af van de camera. Ook zaken als perspectief, compositie en andere handige tips helpen jou om écht mooie plaatjes te schieten.

De workshop

Tijdens de workshop vertel ik je eerst meer over allerlei zaken die bij fotografie komen kijken. Zo leer je onder andere over compositie en perspectief en krijg je handige tips om dit in de praktijk toe te passen. Want als je weet hoe je een beeld moet opbouwen, dan is je foto al bijna gemaakt. Tijdens de workshop leer je dus eigenlijk hoe je moet kijken als een fotograaf. En ze zeggen niet voor niets: een goede fotograaf kan met een slechte camera nog mooie foto’s maken. Ook krijg je handige tips over functies op je mobiele telefoon die je helpen om mooiere foto’s te maken.

Na de uitleg ga je zelf aan de slag met de tips & tricks die je zojuist hebt geleerd. Hierbij ben ik natuurlijk beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en feedback te geven op de foto’s die je hebt gemaakt. 

Is de workshop op de datum van jouw voorkeur vol of zijn er niet meer genoeg plaatsen vrij? Laat het me dan even weten per mail of via het aanmeldformulier, zodat ik je op de reservelijst kan zetten. Mochten er afmeldingen zijn, dan kun je alsnog meedoen.

Praktische info

Duur: 2 uur
Locatie: Goedereede
Kosten: € 45,00 p.p.

Beschikbare data

Woensdag 25 september – 9.00 tot 11.00 uur – nog 3 plaatsen beschikbaar
Vrijdag 25 oktober – 9.00 tot 11.00 uur
Woensdag 4 december – 9.00 tot 11.00 uur

Aanmeldformulier Fotograferen met je mobiel

Meld je aan voor de workshop Fotograferen met je mobiel door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt zo snel mogelijk een definitieve bevestiging.

Scroll naar boven