Workshops & Trainingen

Heb je een camera die je handmatig kunt instellen maar weet je niet precies hoe je dit moet doen? Je hebt de camera gekocht omdat je betere foto’s wilde, maar het lukt maar niet goed om van de automatische stand af te komen en de resultaten vallen eigenlijk toch wat tegen. Niet waar je op hoopte toen je de dure camera en misschien wel extra lenzen hebt aangeschaft. Hoog tijd dus om je camera te leren kennen en te ontdekken waar al die knopjes voor dienen. 

Camera instellingen zoals diafragma, ISO en sluitertijden kunnen best overweldigend zijn. En hoe weet je wat de juiste combinatie is? Is er eigenlijk wel één juiste combinatie? Vragen waar veel bezitters van spiegelreflexcamera’s of systeemcamera’s tegenaan lopen. Ik help je tijdens de trainingen en workshops graag op weg om meer uit je camera te halen en eindelijk trots te kunnen zijn op de mooie foto’s die je zult leren maken. Theoretische kennis is belangrijk maar de nadruk ligt op oefenen in de praktijk. Fotograferen is wel te vergelijken met autorijden: je leert het pas echt als je het gewoon gaat doen. 

Ken je je camera al wel maar wil je je verder verdiepen in verschillende vormen van fotografie? Of gewoon lekker wandelen in een natuurgebied onder begeleiding van een fotograaf zodat je met prachtige foto’s naar huis gaat? Dan zijn de verschillende workshops en fotowandelingen ook echt iets voor jou!

Dus waar wacht je nog op? Bekijk hieronder welke training of workshop het beste bij jou past. Veeg het stof van je camera en schrijf je in, zodat ook jij binnenkort de mooiste foto’s kunt maken!

 

Louise Poortvliet Fotografie workshops

Workshop - Basis fotografie

Tijdens deze training leer je de basis van fotografie. Ontdek waar alle knoppen op je camera voor dienen én wat er nog meer komt kijken bij het maken van mooie foto’s. Oefen direct in het natuurgebied en leer in de praktijk.

Workshop - Wildlife fotografie

Maak kennis met wildlife fotografie en beleef magische ontmoetingen met wilde dieren. Tijdens deze workshop leer je alles wat je moet weten voor wildlife fotografie.

Workshop - Fotografen met mobiel

Tijdens deze training leer je hoe je, gewoon met je mobiele telefoon, mooie foto’s kunt maken. We oefenen direct in de praktijk. 

Fotowandeling

Ontdek prachtige natuurgebieden. Tijdens de wandeling is er voldoende tijd voor foto’s én hulp bij het kiezen van de juiste instellingen. Met een beetje geluk zien we reeën of andere dieren. 

Privé training fotografie

Trainingen op maat, één op één, met een klein gezelschap of juist met jullie eigen groep. De privé training wordt afgestemd op jouw wensen.
Datum en locatie in overleg.

Scroll naar boven